Klant beoordeling
189 reviews
9

Over BestrijdingsGilde

Het grootste lokale ongedierte platform.

Heb je last van ongedierte in huis of op het bedrijf? Geen paniek! BestrijdingsGilde.nl is een landelijk dekkend netwerk van lokale ongediertebestrijders. Bel ons zo snel mogelijk en wij zorgen ervoor dat je direct contact krijgt met een bekwame ongediertebestrijder bij jou uit de regio. De ongediertespecialist is actief in jouw woonplaats en kan daardoor binnen 24 uur een doeltreffende en betaalbare oplossing aan je aanbieden om het ongedierteprobleem thuis of op het bedrijf gericht aan te pakken.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
OF
Gediplomeerde bestrijders
Altijd bereikbaar
Snel ongedierte vrij
Bestrijders door heel Nederland

Hoe wij werken

1

Contact met een ongediertebestrijder uit de buurt

Heb je last van ongedierte in huis of op het bedrijf? Blijf er niet mee zitten, maar handel direct! Neem daarvoor zo snel mogelijk contact op. Wij zorgen ervoor dat een vakbekwame ongediertespecialist bij jou uit de regio binnen 24 uur contact met je opneemt. De ongediertespecialist kan het ongedierte probleem zo snel mogelijk aan pakken en een halt toe roepen. Wacht niet te lang, want ongedierteplagen kunnen zich razendsnel ontwikkelen. Handel vandaag nog. Bel ons direct of zoek op de website naar een bij BestrijdingsGilde aangesloten ervaren ongedierte specialist!

2

Ongediertebestrijder komt langs te inspecteren

Heb je contact met een van de bij ons netwerk aangesloten ervaren ongedierte bestrijders,
dan zal deze ongediertespecialist een afspraak met je maken om het probleem ter plekke te beoordelen. Er kan daarna een gericht voorstel worden gedaan om de ongedierteplaag op een zo efficiënt mogelijke manier aan te pakken. De ongediertebestrijder brengt een duidelijke offerte uit waarin staat hoe het ongedierte bestreden zal worden en wat de kosten van de ongediertebestrijding zullen zijn.

3

Lokale ongediertebestrijder gaat te werk

De ongediertebestrijders starten na jouw goedkeuring met het aanpakken van het ongedierte op de manier zoals die is afgesproken in de offerte. De bestrijding van het ongedierte zal altijd op een milieubewuste manier worden uitgevoerd door specialisten op het gebied van ongediertebestrijding die beschikken over alle benodigde certificaten en vergunningen. Als het nodig is zal de bestrijding altijd op een manier gebeuren die veilig is voor kinderen en huisdieren.

4

De bestrijder komt regelmatig langs

Van tevoren is al aangegeven door de ongediertespecialist hoeveel behandelingen er nodig zijn om de ongedierteoverlast te stoppen. Na de bestrijding, die in één of meerdere fases kan worden gedaan, volgt altijd de preventie tegen ongedierte. Het is namelijk belangrijk om te zorgen dat zodra je eenmaal verlost bent van het ongedierte, deze niet meer terug kan komen. De ongediertebestrijder kan adviseren hoe in het vervolg de ongedierteoverlast voorkomen kan worden en wat je kunt doen aan ongediertepreventie.

Last van ongedierte?

De vakmannen van BestrijdingsGilde helpen je er vanaf!

Klik op het ongedierte voor meer informatie over het soort ongedierte. Direct hulp inschakelen van een ongediertebestrijder? Vraag een offerte aan

Van welk plaagdier heb je last?

Wij bestrijden plaagdieren ook bij jou in de buurt

Klanten beoordelen ons met een 9 

Wat anderen van ons vinden

BestrijdingsGilde heeft mij goed geholpen met het vinden van een lokale ongediertebestrijder bij mij in de buurt.
 • Ik liep al 6 maanden met klachten, ik had al 2 andere bedrijven laten komen maar die konden niets vinden. Dankzij BestrijdingsGilde ben ik na 3 behandelingen gelukkig bedwants vrij.
  Jamy Koetsier
  Ik had in de ochtend gebeld en in de middag waren ze er al. Super service en nette mensen.
  Maarten Steivers
  Dit bedrijf heeft mij en mijn dochtertje supersnel van ons muizen probleem afgeholpen, al binnen 30 minuten na mijn telefoontje waren ze ter plaatse
  Claudia Di Marco
Last van ongedierte?
Bel ons direct!
Klant waardering
9
189 reviews
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram