Ongediertebestrijding in Gauw

Zoek je een ongediertebestrijder in Gauw? BestrijdingsGilde verbindt jou met een lokale bestrijder! Wij werken samen met regionale teams bij jou in de regio waardoor wij altijd snel ter plaatse kunnen zijn!

Bel direct voor je ongediertebestrijder in Gauw.

Wij werken enkel met erkende ongediertebestrijders daarom zijn al onze bestrijders gecertificeerd. Op deze manier weet je zeker dat je gekoppeld wordt aan een professionele specialist in jouw buurt. Zo makkelijk is het!
085-4000100

Snel weer ongedierte vrij?

24/7 bereikbaar voor noodgevallen en spoed
Gediplomeerde ongedierte bestrijders
Altijd een bestrijder dichtbij in de buurt
Gratis inspectie voor zowel zakelijk als particulier
Ongediertebestrijding Gauw

VKP Plaagdierbestrijding

Staat altijd voor u klaar en heeft ervaring met vele soorten ongedierte.
085-4000100

Gecertificeerd voor alle ongediertes

Over Bestrijdingsgilde

Jouw ongediertebestrijder in Gauw

BestrijdingsGilde is een landelijk netwerk van gespecialiseerde regionale ongediertebestrijders. Op onze site voer je jouw plaatsnaam in en je wordt automatisch gekoppeld met je lokale ongediertebestrijder. Je kunt vervolgens contact opnemen, en afhankelijk van jouw ongediertebestrijder heb jij al snel een oplossing voor het ongedierte in jouw pand!
Bel direct voor een afspraak
085-4000100

Van welke ongedierte heb je last?

Ongedierte bestrijding in heel Nederland

Er zijn veel verschillende beestjes die overlast kunnen geven. Wil je meer weten over bestrijden van ongedierte, hier vind je alle informatie.

Van welk plaagdier heb je last?

Wij bestrijden plaagdieren ook bij jou in de buurt

Stap 1 - Contact

Contact met een ongediertebestrijder uit de buurt

Heb je last van ongedierte in huis of op het bedrijf? Blijf er niet mee zitten, maar handel direct! Neem daarvoor zo snel mogelijk contact op. Wij zorgen ervoor dat een vakbekwame ongedierte specialist bij jou uit de regio binnen 24 uur contact met je opneemt. De ongediertespecialist kan het ongedierte probleem zo snel mogelijk aan pakken en een halt toe roepen. Wacht niet te lang, want ongedierteplagen kunnen zich razendsnel ontwikkelen. Handel vandaag nog. Bel ons direct of zoek op de website naar een bij BestrijdingsGilde aangesloten ervaren ongedierte specialist!

Stap 2 - Inspectie

Ongediertebestrijder komt langs te inspecteren

Heb je contact met een van de bij ons netwerk aangesloten ervaren ongedierte bestrijders,
dan zal deze ongediertespecialist een afspraak met je maken om het probleem ter plekke te beoordelen. Er kan daarna een gericht voorstel worden gedaan om de ongedierteplaag op een zo efficiënt mogelijke manier aan te pakken. De ongediertebestrijder brengt een duidelijke offerte uit waarin staat hoe het ongedierte bestreden zal worden en wat de kosten van de ongediertebestrijding zullen zijn.

Stap 3 - Uitvoering

Lokale ongediertebestrijder gaat te werk

De ongediertebestrijders starten na jouw goedkeuring met het aanpakken van het ongedierte op de manier zoals die is afgesproken in de offerte. De bestrijding van het ongedierte zal altijd op een milieubewuste manier worden uitgevoerd door specialisten op het gebied van ongediertebestrijding die beschikken over alle benodigde certificaten en vergunningen. Als het nodig is zal de bestrijding altijd op een manier gebeuren die veilig is voor kinderen en huisdieren.

Stap 4 - Opvolging

De bestrijder komt regelmatig langs

Van tevoren is al aangegeven door de ongediertespecialist hoeveel behandelingen er nodig zijn om de ongedierteoverlast te stoppen. Na de bestrijding, die in één of meerdere fases kan worden gedaan, volgt altijd de preventie tegen ongedierte. Het is namelijk belangrijk om te zorgen dat zodra je eenmaal verlost bent van het ongedierte, deze niet meer terug kan komen. De ongediertebestrijder kan adviseren hoe in het vervolg de ongedierteoverlast voorkomen kan worden en wat je kunt doen aan ongediertepreventie.
Ongediertebestrijding Gauw

Offerte aanvragen

Sidebar Offerte
Ongediertebestrijding Gauw

Jouw persoonlijke bestrijder

Al onze ongediertebestrijders zijn experts en doelen op een persoonlijke benadering. Alleen een erkende ongediertebestrijder kan zich aanmelden op onze site en daar heeft iedereen profijt van. Op deze manier weet je namelijk zeker dat je gekoppeld wordt aan een gespecialiseerde ongediertebestrijder in jouw buurt. Zo makkelijk is het!
085-4000100

Werkgebied

Actief in provincie Friesland

Zakelijke klant?

Wij bestrijden ook voor bedrijven

Heeft u last van ongedierte? Neem dan contact met ons op voor een gratis inspectie.
 • Ongediertebestrijding Gauw

  Horeca

  Ongediertebestrijding Gauw

  Kantoren

  Ongediertebestrijding Gauw

  Musea

 • Tankstations

  Detailhandel

  Hotels

Klanten beoordelen ons met een 9 

Wat anderen van ons vinden

BestrijdingsGilde heeft mij goed geholpen met het vinden van een lokale ongedierte bestrijder bij mij in de buurt.
 • Ik liep al 6 maanden met klachten, ik had al 2 andere bedrijven laten komen maar die konden niets vinden. Dankzij BestrijdingsGilde ben ik na 3 behandelingen gelukkig bedwants vrij.
  Jamy Koetsier
  Ik had in de ochtend gebeld en in de middag waren ze er al. Super service en nette mensen.
  Maarten Steivers
  Dit bedrijf heeft mij en mijn dochtertje supersnel van ons muizen probleem afgeholpen, al binnen 30 minuten na mijn telefoontje waren ze ter plaatse
  Claudia Di Marco

Zakelijke klant?

Wij bestrijden ook voor bedrijven

Heeft u last van ongedierte? Neem dan contact met ons op voor een gratis inspectie.
 • Horeca

 • Kantoren

 • Musea

Ongediertebestrijding Gauw

Ongedierte in en om het huis, bijna niemand ontkomt eraan. Dit gespuis komt in vele soorten en maten voor, maar de menselijke reactie is over het algemeen klip en klaar: van ongedierte wil je af! Want ongedierte weet zich makkelijk een weg te banen tussen de naden en kieren van woningen en planten zich er razendsnel voort. Dat vormt een gevaar voor onze gezondheid, maar ook onze bezittingen kunnen schade oplopen. Dit is een probleem dat je zo snel mogelijk in de kiem wilt smoren: een klus voor een ongediertebestrijder.

Ongedierte moet bij overlast zo snel mogelijk bestreden worden. Als je ons inschakelt, regelen onze professionals dit voor je binnen 24 uur na jouw eerste noodkreet. Dus heb jij ongedierte gesignaleerd in Gauw of omgeving? Bel ons voor een afspraak en wij maken jouw woonomgeving snel ongediertevrij. We rekenen geen voorrijkosten en werken altijd tegen een vaste, lage prijs. Reken er maar op dat we het probleem voor je uit de weg ruimen.

Wat is ongedierte eigenlijk?
Als we over ongedierte spreken, over welke dieren hebben we het dan precies? We spreken van ongedierte wanneer er ongewenste dieren zijn, die op een bepaalde plek voorkomen. Zowel in als om de woning. Hier kunnen ze overlast veroorzaken en schade aan de woning of inboedel aanbrengen. Denk bij ongedierte bijvoorbeeld aan muizenratten en wespen

Schade door ongedierte, kan dat?
Waar ongedierte zich schuilhoudt, bestaat de kans op overlast, vervuiling en zelfs het verspreiden van ziektes. Ratten en muizen zijn vaak dragers van ziektes en kunnen deze verspreiden. Ook materiele schade, verwoesting van landbouwgewassen en onomkeerbare schade aan bijvoorbeeld meubilair worden niet buiten beschouwing gelaten. Tevens zorgen de uitwerpselen van deze beestjes voor onhygiënische situaties. Immers, de beestjes verspreiden zich snel en het probleem neemt dan qua omvang snel toe. 

Professionele ongediertebestrijding in Gauw
Lukt het je niet om de ongedierteplaag zelf te bestrijden en word je onder de voet gelopen door ongedierte? Dan wordt het hoog tijd om een professional in te schakelen. Want bij het bestrijden van ongedierte komt nog behoorlijk veel kijken. Schakel ons in en we gaan voor je op zoek naar de kern van het probleem: namelijk de brandhaard. We zetten onze opgedane kennis in om de insecten en knaagdieren met de juiste bestrijdingsmiddelen te laten verdwijnen. Laat ons een inspectie uitvoeren bij vermoedens over ongedierte. Vaak kunnen we de bestrijding meteen inzetten, aansluitend aan de inspectie. Is dit direct mogelijk, dan is de inspectie kosteloos. Je kunt altijd rekenen op een vaste, lage prijs. Woon je in Gauw of omliggende plaatsen dan zijn we binnen 24 uur ter plekke. Bel ons voor een afspraak!

Vakkundige bedwantsenbestrijding Gauw

Ongedierte in je bed, dat is een regelrechte nachtmerrie. Toch komen bedwantsen steeds vaker voor. Ben je bijvoorbeeld op reis geweest en verbleef je in een hotel, dan kan het voorkomen dat je een bedwants in je reiskoffer mee naar huis hebt genomen. En eenmaal bij jou thuis, vermenigvuldigt de bedwants zich snel en kwelt je elke nacht in je slaap. Met jeukende en pijnlijke bultjes word je vervolgens wakker. Dit aandenken aan je uitstapje ben je liever kwijt dan rijk: het is tijd voor professionele hulp.
Want de bedwants laat zich niet makkelijk bestrijden. Het is een ingewikkeld en precies werkje. Een klus voor een professionele ongediertebestrijder. Onze ongediertebestrijders hebben de kunde in huis om bedwantsen te bestrijden. Schakel gerust onze hulp in, wij hebben de expertise en bestrijden bijna dagelijks bedwantsen,. Neem nu contact met ons op voor een afspraak binnen 24 uur.

Kakkerlakenplaag in Gauw? We lossen het op!

Een ongenode en voor velen ook een zeer angstaanjagende gast. De kakkerlak wil je liever niet in je woning tegen het lijf lopen. Deze beestjes worden vaak in één adem genoemd met vieze hotels en appartementen in het buitenland. Helaas, kakkerlakken worden steeds vaker gezien, ook in Gauw. En heb je een kakkerlak in of om je woning gesignaleerd, dan kan je maar beter alle hoeken en gaten van je huis nakijken. Een kakkerlak plant zichzelf namelijk erg snel voort en komt nooit alleen. Voorkom een kakkerlakkenplaag en schakel onze professionals uit Gauw snel in.

In Gauw en omgeving trekken we er elke dag op uit om kakkerlakken te bestrijden en bieden wij binnen 24 uur de oplossing voor jouw kakkerlakkenprobleem. Maak nu een afspraak en we helpen je snel van het probleem af.

Voorgoed af van de houtworm

Kom je regelmatig kleine gaatjes in je houten meubels, op je houten vloer of in je houten dakconstructie op het spoor? En heb je om onverklaarbare redenen regelmatig kevers op bezoek? Dan is de kans groot dat je last hebt van houtwormen. Vervelend, maar ook nog eens gevaarlijk als het je dakconstructie betreft. Een houtworm is eigenlijk gewoon de larve van een kever. En deze houtwormen leven van hout en houden zich schuil in de door hun geboorde openingen. Hier kunnen ze in alle rust eten en zich veilig schuilhouden.

Maar natuurlijk wil je geen schade aan je huis en bezittingen. De crux bij houtwormen zit in het feit dat je vaak niet snel genoeg opmerkt dat ze er zijn. Vermoed je dus de aanwezigheid van houtwormen, schakel ons dan snel in voordat je huis niet terug te draaien schade oploopt. Onze houtwormbestrijdingsspecialisten hebben de oplossing voor jouw probleem binnen handbereik. Bel ons en we staan binnen 24 uur bij je op de stoep. Neem contact op met onze ervaren professionals: we staan 24/7 voor je klaar en staan je graag te woord. Laat ons je helpen om van het houtwormprobleem af te komen.

Dus je woon je in Gauw en wil je het probleem snel oplossen? Neem dan nu direct contact met ons op via ons telefoonnummer. Mailen kan natuurlijk ook.

Muizen bekwaam laten bestrijden

Hoor je getrippel op zolder midden in de nacht, maar ligt verder iedereen van het gezin onder de wol? Dan is de kans groot dat een muizenfamilie op jouw zolder of elders in je woning resideert. Vooral in grote steden zoals Gauw zijn muizen eerder regel dan uitzondering. De warmte van onze woningen en de grote hoeveelheden opgeslagen voedsel, zorgen voor deze muizentrek. Muizen zijn onhygiënisch en richten bovendien schade aan. Zorg dus dat ze uit je woning vertrekken door een beroep te doen op onze professionele ongediertebestrijders uit Gauw.

Professionele muizenbestrijding in Gauw

Onze professionele vakmensen uit Gauw zijn dagelijks in de weer met het bestrijden van muizen. Als je ons belt of mailt, dan zorgen we dat we binnen 24 uur bij je aanbellen. We rekenen bovendien geen voorrijkosten.
 

Ratten? Geen nood, we helpen je snel

Knaagschade, gaten in de grond, poot- en staartafdrukken en rattenkeutels. Een rampscenario dat overduidelijk wijst op een rattenplaag. In Nederland wordt voornamelijk de bruine, en ook steeds vaker de zwarte rat waargenomen. Zijn er ratten rondom of in jouw woning gesignaleerd, dan is het zaak om dit zo snel mogelijk aan één van onze professionals te laten weten uit Gauw. Want ratten knagen alles kapot wat ze tegenkomen, inclusief kabels en leidingen en veroorzaken daardoor kortsluiting en veel ellende.

Professionele rattenbestrijding

Bovendien zijn ratten zeer onhygiënisch. Wanneer je per ongeluk in contact komt met rattenkeutels, loop je zelf risico om ziek te worden. Ook verontreinigen ratten voedsel en drinkwater met hun ontlasting. Ratten zijn drager van ziekteverwekkers en om al deze redenen is het onontbeerlijk om een vakman in de arm te nemen bij een plaag. Heb je ratten in je nabije omgeving gesignaleerd? Neem zo snel mogelijk contact op met ons professionele bestrijdingsbedrijf. Dan staan wij binnen 24 uur voor je klaar om de rattenoverlast in de kiem te smoren.

Weg met wespen om en in je woning

Wanneer je last hebt van veel wespen rondom je woning, dan kan dit je relaxmoment op een zomerse dag in de tuin behoorlijk vergallen. Zie je de wespen ook nog regelmatig verdwijnen in je spouwmuur of onder het dak van je woning, dan kun je er donder op zeggen dat ze daar een nest hebben gemaakt. Wespen wil je niet veelvuldig in je tuin, laat staan in je woning. Maar heb je een wespennest in de buurt van je huis, dan is de kans groot dat ze ongezien door de openstaande kieren van je ramen glippen. Aanpakken dus!

Professionele wespenbestrijding

Word je op grote schaal geteisterd door wespen en wil je het nest nog liever vandaag dan morgen vakkundig laten bestrijden? Laat het ons snel weten. Wij hebben de kunde in huis om het probleem binnen 24 uur te bestrijden. Tegen een vast, laag tarief, zonder voorrijkosten in Gauw en omgeving. Dus woon je in Gauw of in de buurt van Gauw, schroom niet om contact met ons op te nemen. We staan je graag met raad en daad terzijde.

Zilvervisjes? We lossen het op

Krioelende kleine, grijze beestje met lange antennen die je regelmatig in de wc en in de badkamer treft. Op deze plekken voelen zilvervisjes zich namelijk als een vis in het water. Wat de naam betreft komt die verwijzing naar visjes niet uit de lucht vallen. Want zilvervisjes houden van vochtige plekken. Krijg je het maar niet voor elkaar om van deze beestjes af te komen? Dan is het wellicht tijd voor hulp.

Zilvervisjes mogen weliswaar ongevaarlijk zijn voor de gezondheid, echt fijn is de aanblik van het beestje niet. Boeken en synthetisch materiaal zijn bovendien niet veilig voor zilvervisjes, en al met al wil je er dan ook liever vanaf. Trek dan onze ongediertebestrijders aan de mouw, want doe je niets aan het zilvervisjesprobleem, dan zullen ze zich blijven vermenigvuldigen tot een hele kolonie.

Professionele zilvervisjesbestrijding

Wil jij snel afrekenen met zilvervisjes? Neem contact op met ons: we helpen je graag. Door onze doordachte aanpak zullen we snel kunnen afrekenen met de zilvervisjes. Wij zijn dagelijks actief in Gauw en omgeving.

Ovenvisjes bestrijden

Ovenvisjes komen de laatste jaren steeds vaker voor in huizen en bedrijfspanden. Op die kleine, grijze beestjes is je oog vast wel eens gevallen. Ze zijn gek op warme en droge ruimten, zoals bij de cv-ketel of bij ovens in bakkerijen of restaurants. Natuurlijk is het ronduit onsmakelijk om zo’n beestje aan te treffen waar zich etenswaren bevinden. Maar temperaturen boven de dertig graden vinden deze beestjes verreweg ideaal en ze bevinden zich vaak tussen muren, in kieren en plinten, achter behangranden en andere plekken waar ze zich goed kunnen verstoppen.

Om van ovenvisjes af te komen schakel je het beste een professional in. Onze vakkundige ovenvisjesbestrijders uit Gauw zijn dagelijks actief in Gauw en omgeving om jou van het ovenvisjesprobleem af te helpen. Neem contact met ons op en we denken na over een goede strategie om de beestjes uit het pand te verjagen. Je kunt erop rekenen dat we binnen 24 uur met een goede oplossing komen.

Motmuggen bestrijden

Vaak tref je de motvlieg aan wanneer het donker is, want overdag zie je hem bijna niet. Vooral tijdens warme en drukkende zomers is de motvlieg actief. In grote steden, waaronder Gauw, wordt de motvlieg vaak gezien.

De motvlieg voedt zich met nectar, maar ook met vervuild water. In de badkamer, wc, in afvoergoten, regentonnen, kelders en kruipruimtes begeeft hij zich dan ook graag. Een motvlieg kan niet steken of bijten, maar wel dragen ze bacteriën over. Reden om tot drastischere maatregelen over te gaan wanneer ze in groten getale opduiken in je woning.

Om de strijd met motmuggen professioneel aan te vechten en de bron op te sporen van het probleem, schakel je vandaag nog een lokale professional in. Onze vakkundige bestrijders lossen graag het probleem voor je op. We staan wij binnen 24 uur voor je klaar om dit probleem op te lossen. Bel nu met ons telefoonnummer voor het maken van een afspraak of voor meer informatie omtrent het probleem. Binnen 24 uur komen we met een plan. We lossen het graag voor je op!

Boktor gesignaleerd? Laat ons je helpen

Als je een houten dakconstructie hebt of in het bezit bent van houten meubels of een houten vloer, dan wil je een hout-etende larf daar zover mogelijk bij vandaan houden. Maar zodra boktorren zich in jouw houten objecten hebben vastgebeten, is het maar moeilijk om van het ongedierte af te komen. De schade die deze larf kan aanrichten is immens groot. Beperk de schade snel door ons te bellen of te mailen. Dan schieten we je binnen 24 uur te hulp.

Als je weet dat de larve van een boktor tot wel 10 jaar kan overleven in het hout, en in die tijd hun buikjes tonnetjerond eten, dan kun je je wel een voorstelling van de schade maken die ze aan het hout kunnen toebrengen. Zodra ze volwassen zijn, komen ze uit het hout tevoorschijn. Maar ook dan is de strijd nog niet beklonken. De volwassen boktor legt dan haar eitjes op het hout en zo wordt het probleem een oneindige cirkel.

Doorbreek die cirkel door onze professionele ongediertebestrijders uit Gauw in te schakelen. Zij hebben jarenlange ervaring met de aanpak van dit probleem. Want het bestrijden van de boktor is niet een gemakkelijke klus. Daarbij komen speciale technieken en apparatuur kijken. Zo kunnen we het aangetaste hout behandelen waardoor de larven zich een weg hebben gebaand, en het probleem bezweren. Voorkom meer schade en neem vandaag nog contact op met onze specialisten in Gauw en omgeving. Bel met ons telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan bellen wij je direct terug.

Liever een gepaste offerte?

Vul het formulier in ontvang binnen 24 uur een gepaste offerte in uw mailbox.
Of bel direct voor een afspraak
085-4000100
Sidebar Offerte
Last van ongedierte?
Bel ons direct!
Klant waardering
9
189 reviews
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram