07/09/2021

Wat eten Zilvervisjes?

Soort ongedierte: 

Zilvervisjes hebben een nogal vreemd dieet. Hun eetpatroon zouden wij mensen echt nooit na kunnen bootsen. Toch is dit tot op een bepaald niveau wel mogelijk. Zo eten zilvervisjes namelijk met name zetmeelhoudende en koolhydraatrijke producten die ze vinden in je keuken. Hierbij kun je onder andere denken aan pasta, meel en aardappelen, maar ook broodkruimels. Hierdoor kom je deze prehistorische dus met name tegen in je keuken. Toch hoeft dit echt niet altijd het geval te zijn. Zilvervisjes zijn namelijk nogal bijzondere dieren, wat onder meer komt doordat ze het vermogen hebben om cellulose te verteren. Hierdoor kunnen ze naast de producten in je keukenkastjes ook genieten van papier en behang. Sterker nog, ze zijn zelfs in staat om alleen dit te eten. Wat de zilvervisjes nog unieker maakt is dat deze dieren ook nog eens echt maanden achter elkaar zonder voedsel kunnen.

Toch nog last van ongedierte?

Maak direct een afspraak met een ongedierte bestrijder bij jou in de buurt voor een goed advies voor het bestrijden van ondegedierte. Onze bestrijder komt graag bij jou langs voor een inspectie.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
OF
Last van ongedierte?
Bel ons direct!
Klant waardering
9
189 reviews
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram